Ervaringen van cliënten

Van Erik:

"Bij binnenkomst in de praktijk, kom je meteen al in een rustige sfeer. Karin stelt je op je gemak en ik ervaarde dat als warm en betrokken. Ik kende hypnose alleen van wat ik op tv eens had gezien, maar Karin neemt de tijd en ik ging eigenlijk als vanzelf in hypnose. Het was een waardevolle therapie, omdat er veel uit mijn onderbewuste naar boven is gekomen. Dit heeft mijn probleem waarvoor ik bij Karin kwam opgelost. Zij begeleidt je door je innerlijke wereld. Zij voelt goed aan wat er in een sessie nodig is om tot de kern te komen."

Van Anita:

"Tjonge, ik dacht dat niets mij meer kon helpen om van mijn angst af te komen”. Toen ik dacht dat het nier meer erger kon worden, ben ik bij Karin in therapie gegaan. Stapje voor stapje hebben wij naar mijn angst gekeken. Wat kwam er op onbewust niveau veel los en wat heb ik veel geleerd. En ik mag zeggen dat ik angstvrij en ontspannen weer door het leven ga. Karin bedankt voor deze reis.”

Van Danielle:

“Toen ik voor het eerst bij Karin kwam, voelde ik me gelijk om mijn gemak. Gezien mijn hele pestverleden en ongelukkige jeugd heb ik een intensief traject bij Karin gehad. Het was zwaar, maar ik heb zoveel geleerd. Achteraf gezien vond ik het een prachtige reis. Ik heb weer leren voelen en liefdevol naar mezelf te kijken. En nu, weer terug in de dagelijkse praktijk, merk ik dat ik mijn oude overlevingsmechanismen niet meer nodig heb."

Karin Hartevelt

Karin Hartevelt

  • • Erkend therapeut
  • • Geen wachtlijsten
  • • Vanuit aanvullende verzekering vergoed

Erkend door:

Karin Hartevelt