Mijn CV

Mijn opleiding en scholing:

2003 - 2005   Opleiding voor hypnotherapie                              TranceArt Academie
2006 - 2007   Consious Mind Training                                         TranceArt Academie
2007              EHBO Cursus                                                           Het Oranje Kruis
2008 - 2009   Hypnotherapie en Bevallen                                  Jaap van Ravenzwaaij
2011              Kracht van ademen                                               TranceArt Academie
2012              EMDR I                                                                     NVTH
2013              EMDR II     &                                                            NVTH
2014              Hechtingstherapie                                                Tony Madrid
2015 - 2016   Psychosociale Basiskennis                                  NVTH
2017              Mindfulness en het ACT Model                            Hypnos

Hypnotherapie en Regressietherapie

In deze 3 jarige Hypnotherapie opleiding heb ik alle tools gekregen die nodig zijn om clienten te begeleiden in hun proces. Ik maak gebruik van hypnose, innerlijk kind werk, voice Dialoque, voorouderregressies, NLP etc.

Consious Mind training

De consious Mind training leert je energiehuishouding te begrijpen. Zo leer je gronden, aura’s te voelen, energieen van jezelf en de ander waar te nemen en te scheiden. Een onmisbaar onderdeel om te werken met clienten in mijn praktijk.

Hypnotherapie en Bevallen

Trainingtechnieken binnen de hypnotherapie om zwangere vrouwen te leren ontspannen, zodat ze beter met de weeen en pijn kunnen omgaan.

Kracht van ademen

Ademcoaching is een zeer effectieve healingmethode. De adem is onlosmakelijk verbonden met hoe we zijn, wie we zijn en waar we zijn”. De manier waarop we ademen heeft een enorme impact op hoe we in het leven staan. De kracht van ademen is een werkelijk prachtige manier om in contact met je lijf te komen en daarmee met de diepste kern van jezelf. Ik gebruik deze ademtechnieken regelmatig in de praktijk.

EMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing, afgekort tot EMDR, is een kortdurende, geprotocolleerde en cliëntgerichte behandelmethode voor traumagerelateerde angstklachten.

Hechtingstherapie

Opleiding voor hypnotherapeuten om te werken aan problemen bij het kind, ontstaan door hechtingsproblemen met de moeder na de geboorte. Door te werken met de moeder, wordt het kind niet belast.

Psychosociale Basiskennis

Beroepsverenigingen en zorgverzekeraars stellen eisen aan het opleidingsniveau, bij- en nascholingen en de praktijkvoering van complementaire zorgverleners. Deze opleiding is bedoeld voor alle hulpverleners in de complementaire zorg, die de nadruk hebben liggen op psychosociale hulp- en dienstverlening en vergoed kunnen en willen worden door zorgverzekeraars. Ik voldoe aan al deze eisen, waardoor vergoeding in de aanvullende verzekering mogelijk is.

Mindfulness training

ACT is een coachingsmethodiek gericht op het leiden van een bevredigend en vitaal leven. In plaats van lastige gevoelens en gedachten weg te duwen en te vermijden, is ACT erop gericht ze te accepteren. Door toepassing van ACT vergroot je de mentale veerkracht. Ik gebruik de kracht van mindfulness regelmatig in de praktijk.

Karin Hartevelt

Karin Hartevelt

  • • Erkend therapeut
  • • Geen wachtlijsten
  • • Vanuit aanvullende verzekering vergoed

Erkend door:

Karin Hartevelt